Girona FC 03/07/2021 UD Almeria
Girona FC 20:00 Klok UD Almeria
27.01.2021 00:06

Real Betis, Villarreal plaatsen zich voor de kwartfinales van de Copa del Rey

Borja Iglesias scoorde tweemaal in de verlenging om Real Betis dinsdag door te sturen naar de laatste acht van de Copa del Rey na een 3-1 overwinning op Real Sociedad, waarmee hij zich bij Villarreal en Levante voegde in de kwartfinales ... meer ' 02.04.2019 21:54

Atletico schraapt langs Girona voor de test in Barcelona

Atletico Madrid had late doelpunten nodig van Diego Godin en Antoine Griezmann om Girona dinsdag met 2-0 te verslaan en het moreel te stimuleren voorafgaand aan de wedstrijd tegen Barcelona aan de top van de tafel ... meer ' 17.02.2019 15:24

Klap voor de titelverwachtingen van Madrid als Girona een schokkende nederlaag toebrengt

Real Madrid gooide hun voorsprong weg en misschien was hun hoop om Barcelona te pakken te krijgen als Girona van een achterstand kwam om een ​​schokkende 2-1 overwinning te behalen in het Santiago Bernabeu op zondag ... meer ' 31.01.2019 23:32

Benzema stuurt Madrid dubbel naar de halve finale van de Copa del Rey

Karim Benzema schoot Real Madrid donderdag de halve finale van de Copa del Rey in door tweemaal te scoren in een 3-1 overwinning op Girona .... meer ' 27.01.2019 22:49

Baal terug met een knal terwijl Madrid met 10 man Espanyol versloeg

Gareth Bale had slechts twee minuten nodig om zijn rentree na een blessure te markeren met een doelpunt, want Real Madrid hield op zondag een 4-2 overwinning op Espanyol vast voor een 4-2 overwinning ... meer ' 16.01.2019 21:43